Collectie

Ons uitgebreide assortiment

Heb je geen idee wat je wil of kan gebruiken als het gaat om textiel. Van de klassiekers die je vertrouwt tot innovatieve modestijlen, we hebben meer dan 2550 stijlen bijeengebracht om je te helpen je bedrijf te laten opvallen in de massa.

 

Onze top 3 merken die wij gebruiken worden hieronder in 3 categorieën toegelicht

Basic: Fruit of the Loom

Met 160 jaar ervaring in de productie van textiel van hoge kwaliteit is Fruit of the Loom uitgegroeid tot een van ’s werelds toonaangevende kledingmerken. Gemaakt van katoen en in een modieuze getailleerde pasvorm. Fruit of the Loom gebruikt meer dan 17 kleuren en zijn voorzien van het nieuwe afscheurbare label.

 

Ideaal voor: Promotiekleding en rebranding

Standaard: B&C

Het meest uitgebreide kleurenpalet op de markt, een onvoorstelbare scala aan stijlen om op ieders behoeften in te spelen. En omdat je van B&C altijd net dat ietsje meer kunt verwachten, biedt het merk een geweldige bedrukbaarheid om je merk te laten schitteren. Tevens heeft B&C  een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

 

Ideaal voor: Bedrijfskleding, horeca kleding, promotiekleding

Premium: TeeJays

TEE JAYS werd opgericht in 1976 op het platteland van Alabama, Verenigde Staten  door Terry Wylie. Zijn visie was om het beste commerciële T-shirt ter wereld te produceren. Welke heeft geleidt tot verkoop van miljoenen SOF -TEE shirts over de hele wereld. Een kwalitatief merk dat staat voor duurzaamheid in combinatie met trendy designs.

 

Ideaal voor: Bedrijfskleding, horeca kleding

Neem ook een kijkje in de catalogus en ontdek onze uitgebreide collectie.
Wij voorzien je uiteraard graag van een passend advies.

getimpressed