Het Team

Maak kennis met het bedrijf en onze teamleden

De monkey crew

Bij Get Printed hechten wij veel waarde aan de wensen van onze klanten waardoor we de kwaliteit nooit uit het oog verliezen. Met je gepersonaliseerde kleding zorgen we ervoor dat je de juiste indruk maakt in je dagelijkse werkzaamheden of op evenementen.
Met behulp van onze grafische ontwerpers kunnen wij elk logo of ontwerp passend maken om te bedrukken of borduren op textiel. Naast bedrukking of borduurwerk leveren wij een groot assortiment textielproducten aan die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden om een kledinglijn op te zetten. Door samenwerkingen met verschillende merken kunnen wij elke branche voorzien van de gewenste kleding.
Of je nou bedrukking, borduurwerk of kleding zoekt. Onze teamleden staan altijd klaar voor je om je van persoonlijk advies te voorzien. Door onze snelle service en goede prijs- kwaliteit verhouding zijn wij de ideale partner voor je bedrukte en niet bedrukte textiel.
upper monkey, customer & marketing specialist

Aziz

Verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken binnen Get Printed. Marketing gericht en staat altijd klaar om klanten te woord te staan.
Prepress & graphic monkey

Mo

Houdt zich bezig met prepress en het ontwerpen en bewerken van logo’s.
Branding & web content Monkey

Fleur

Voornamelijk bezig met het ontwerpen en bewerken van designs en webcontent

getimpressed